• 018 526 708 Kontakt telefon
  • 08.00-16.00h Radno vreme
  • Kontakt

FETALNI MONITORIFETALNI MONITORI


Specijalizovani akušerski monitori
(proizvođač COMEN, Kina)

Kreativni dizajn za lako povezivanje

Višenamenski STAR5000F je specijalizovani akušerski monitor kombinovan sa bazom i lako povezivim modulima, koji omogućavaju sveobuhvatnu negu pre, tokom i nakon porođaja.

Modul koji se lako povezuje je dizajniran za hitan trasport i post-porođajno praćenje. Poseduje monitor dijagonale 10.9cm koji se može koristiti zasebno, i za praćenje nakon porođaja u hitnim slučajevima i u transportu. Sve što Vam je potrebno za potpuno praćenje kako stanja fetusa tako i stanja majke se nalazi u jednom monitoru. Dodatna pogodnost je mogućnost povezivanja transportnog modula(monitora) sa drugim pacijentim monitorima C serije (C70,C90).


COMEN u svojoj ponudi nudi još modela fetalnih monitora, a sve u zavisnosti od vaših potreba i finansija. Dijagonala monitora može biti od 5.7 inča do 12.1 inča, ekran može biti touch screen TFT ili LCD bez touch screen-a. Svi monitori se mogu povezati u centralni monitoring bilo preko kabla ili wireless putem. COMEN je među prvima u svetu razvio i mogućnost wireless sondi za merenje kontrakcija i srčanih otkucaja fetusa, čime se rad sestara znatno olakšava i nema nepotrebnih kablova i preplitanja.

Za sve detalje i moguće modele fetalnih monitora, kontaktirajte naš stručni tim kako bi Vam predstavili sve verzije fetalnih monitora u ponudi.