• 018 526 708 Kontakt telefon
  • 08.00-16.00h Radno vreme
  • Kontakt

medicoline - o nama

MEDICOLINE -  O NAMA

Medicinska oprema – Medicoline d.o.o je osnovan 2002. godine u Niš-u, kao porodična firma sa osnovnom delatnošću proizvodnja medicinskih sredstava.

U narednih par godina usled promena zakonskih regulativa i realnih zahteva tržišta, Medicoline d.o.o. proširuje svoju delatnost na uvoz, distribuciju, servisiranje medicinske opreme i edukaciju krajnjih korisnika.

Strategijom dugoročnih zastupničkih i ekskluzvnih distributerskih odnosa, kao i pouzdanih partnerskih odnosa sa zdravstvenim ustanovama i ostvarenjem vizionarskih ideja, stvorena je čvsta osnova za dostizanje liderske pozicije u oblasti snabdevanja i održavanja bogatog asortimana savremene medicinske opreme.

Medicoline je 2006 godine uveo standard ISO 9001, a 2015 i standarde ISO 14001 kao i OHSAS 18001, u svrhu podizanja kvaliteta usluge, zadovoljenja zahteva krajnih korisnika i usavršavanja poslovnih procesa.

Uporedo sa svojim razvojem, Medicoline je proširio svoju prodaju i na tržište Crne Gore i Republike Srpske.

Naš moto je kvalitet proizvoda, usluga, pristupačna cena i pre svega briga o kupcu.

Naš osnovni cilj je da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, ceneći njihovo vreme i veru u nas. Zauzvrat stičemo stalne klijente, partnere i saradnike. Za sada smo u tome uspeli, a nastojaćemo da tako ostane i u narednim godinama.

“Pravi uspeh nikada nije proizvod slučajnosti, već rezultat osmišljenog timskog rada i velikog truda.”