• 018 526 708 Kontakt telefon
  • 08.00-16.00h Radno vreme
  • Kontakt

Pacijent monitoriPacijent monitori


(proizvođač COMEN, Kina)

Bilo da Vam je potreban klasičan pacijent monitor sa praćenjem standardnih parametara pacijeanta, ili modularni monitor sa praćenjem hemodinamskih i svih ostalih invazivnih parametara, COMEN i MedicoLine imaju rešenje za Vas.

Proizvodni program pacijent monitora proizvođača COMEN je obiman i potpuno zadovoljava sve potrebe korisnika. Svi monitori se međusobno mogu povezati u centralnu monitorsku jedinicu preko wireless mreže, tako da nema nepotrebnih kablova i korisnici mogu bez brige raditi sa COMEN pacijent monitorima.


STAR porodica pacijent monitora

STAR porodica pacijent monitora Odlikuje je pre svega izuzetno lepa estetska spoljašnost, kao i izuzetna pouzdanost u radu. A povrh svega izuzetno ekonomična i povoljna cena!

C porodica pacijent monitora

Pacijent monitori porodice C mogu biti modularni, specijalizovani za različita odeljenja, kao i standardni sa unapred ugrađenim dodacima za merenje invazivnih parametara. C90/70 – Modularni pacijent monitori sa dijagonalom ekrana od 17/12.1 inča sa touch screenom, mogu se nadograditi kako prenosnim monitorom C30, tako i modulima za IBP, C.O., BIS, RM, EtCO2, ICG, AG.

C80 – Standardni pacijent monitor

C80 – Standardni pacijent monitor, koji dolazi u veličini ekrana od 15/12.1 inča sa touch screenom, prilikom proizvodnje može biti opremljen sa ugrađenim dodacima za merenje svih invazivnih parametara.

C30 – Transportni monitor

C30 – Transportni monitor/monitor za hitne situacije, koji se takođe može koristiti kao modularni deo monitora C90/C70 i STAR5000F – akušerskog monitora.

C60 – Specijalizovani neonatalni monitor

C60 – Specijalizovani neonatalni monitor, poseduje jedinstvene funkcije kao što su monitoring sleep apnea sindroma sa automatskim buđenjem neonatusa ukoliko do iste dođe; Merenje koncentracije kiseonika unutar inkubatora, kao i bešumnost u toku rada.

STAR5000F – Specijalizovani akušerski monitor

STAR5000F – Specijalizovani akušerski monitor, koji pored praćena fetalnih parametara prati i parametre buduće majke. Ovom tehnologijom COMEN brine o životu od starta, preko fetusa do majke.

NC porodica pacijent monitora
Pacijent monitori porodice NC su polu-modularni, odlikuje ih izuzetno veliki kapacitet baterije i mala težina, tako da se mogu koristiti i kao transportni monitori.